Skip to main content

Párterápia

Rendkívül nagymértékben megnövekedtek a párkapcsolaton belüli erőszakos események száma. Bárminemű bántalmazás elfogadhatatlan, hiszen benne sérülnek a nők és a gyermekek jogai. A statisztikai adat szerint a párkapcsolati erőszak elkövetőinek 90%-a férfi.

Párterápiás munkámban a párkapcsolati erőszaknak azzal a formájával foglalkozom, amit még nem nevezünk annak. Ez egy olyan erőszakforma, amit hétköznapi hímsoviznizmsunak (L. Bonino) hívnak. A hímsovinizmus az erőszak és a hatalommal való visszaélés mindennapos és rejtett alakja, amely nagyfokú szenvedéshez, védekező-támadó kapcsolatokhoz, egyenlőtlen hatalmi viszonyokhoz vezet és akadályozza a benne élők teljes kibontakozását. Ez a magatartásforma nem csak a nőkre hat pusztító módon, hanem magára a párkapcsolatra is, és az azokat gyakorló férfiakra is. Ezért munkámban ennek felfedésére, megnevezésére, semlegesítésére és felszámolására helyezem a hangsúlyt.

Hogyan hat a hétköznapi hímsovinizmus a párkapcsolatra?

Vajon mitől érzi magát rosszul olyan sok nő anélkül, hogy meg tudná nevezni rossz közérzetének okát? Létezik egy olyan jelenség, amit hétköznapi hímsovinizmusnak hívnak, ezt fogom most körüljárni.

Hogyan jelentkezhet be hozzám?

Első konzultációra a Bejelentkezés rendelésre oldalon foglalhat időpontot. Továbbá hívhat a 06 30 361 0577 telefonszámon vagy írhat email-t a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Szolgáltatási díjak/keretek

  • Párterápia (90 perc)

    25.000 Ft/alkalom

A terápia egy előre egyeztetett fix idősávban zajlik, általában heti gyakorisággal. 

Pin It

Segíthetek?

A terápiás lehetőségekkel kapcsolatos további információkért vagy bejelentkezéshez hívjon vagy írjon

Segíthetek?

A terápiás lehetőségekkel kapcsolatos további információkért vagy bejelentkezéshez hívjon vagy írjon