Skip to main content

Pszichoterápiás csoportok

Női önismereti csoportjaink

A nagy érdeklődésre való tekintettel, a jelenleg futók mellett decemberben új önismereti csoportot indítunk INK_6 név alatt!

A csoportjaimba, ebbe is, olyan nők jelentkezését várom, akik elég bátrak ahhoz, hogy felismerjék, tudatosítsák és megfejlődjék érzelmi sérüléseiket, és így képessé váljanak arra, hogy visszabillentsék a rendszerszintű bántalmazás és a számtalan más formában is jelen lévő traumák okozta, megbillent egyéni és társadalmi egyensúlyt. 

Mit ígérhetek neked, kedves Nőtársam, ha csatlakozol? 

Az önismereti csoportok 180 vagy 250 órát ölelnek fel. Ez idő alatt lehetőséged nyílik mélyebben megismerni saját neveltetésed körülményeit, illetve azok rád gyakorolt hatásait.

Az a belső munka, amit a találkozásaink során kapott eszköztár alkalmazásával és a személyes támogatásommal végzel majd, segíthet neked abban, hogy érzelmileg elérhetőbbé válj a benned élő traumatizált gyermek számára.

Végre nem traumatikus projekciók lencséjén keresztül fogod látni az életet, hanem képessé válsz arra, hogy kapcsolódj a valósághoz és megéld annak minden szépségét, mélységét, meglásd igaz értékeit! 

Eljutsz oda, hogy saját önismereteddel harmóniában cselekszel, megtanulsz bízni önmagadban, és sokkal empatikusabbá, együttérzőbbé, belátóbbá válsz nemcsak önmagaddal, de családoddal, gyermekeiddel, sőt még az anyatermészettel is! 

INK_6 első, ingyenes bemutatkozó találkozó:
2022. december 02. 17.00-21.00

Helyszín: MÁS HANGON 
Tanácsadó és Pszichoterápiás Központ
1126 Budapest, Böszörményi út 34/A 
1. lh. fsz. 1.

A részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezés ITT


Pszichodramatikus
meseterápiás csoport

A vészhelyzet alatt megtartott online mesefoglalkozások során arra lettem figyelmes, mekkora erővel hatnak Clarissa Pinkola: Farkasokkal Futó Asszonyokcímű meséi a felnőtt nőkre.

A mesék szárnyain történő utazás egy különleges, módosult tudatállapot elérésével veszi kezdetét, egy olyan mély, belső látás előhívásával, amely a mese szárnyain minden alkalommal egy újabb fejlődési szakaszon vezet végig, kézen fogva ősi erőinkkel, egymással, hogy együtt vetkezzük le régi ruhánkat és öltsük fel az újat a természet ritmusára. 

A részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezés ITT


Én és a testem

Integrál szemléletű testsúlycsökkentő csoport

Ősszel indulunk, részletek hamarosan.

Pin It

Segíthetek?

A terápiás lehetőségekkel kapcsolatos további információkért vagy bejelentkezéshez hívjon vagy írjon

Segíthetek?

A terápiás lehetőségekkel kapcsolatos további információkért vagy bejelentkezéshez hívjon vagy írjon