Skip to main content

Nők Más Hangon


Témák, amelyekről beszélgetünk - Más hangon, tabuk nélkül.

Egy olyan világban, amely a szeparáció fenntartását szorgalmazza és megszállottan küzd az emberek elkülönítésén, mi, nők nem kevesebbet tehetünk mint, hogy jó érzékkel egyszerűen félretoljuk ezeket az elkülönítő előítéleteket és rögtön magáról a lényegről kezdünk el beszélgetni, tabuk nélkül Más hangon. Engem pszichológusként leginkább az érdekel, hogy a nők hogyan észlelik a valóságot és az igazságot, hogyan tudnak fejlődni, gondolkodni, figyelni, látni, érezni és beszélni egy Más hangon.

A Más hang a női hang visszaszerzése, a nő önmagáról alkotott képéről, önbecsüléséről és emberi kapcsolatairól szól.

Ha szeretnél egy MÁS hangú, támogató közösséghez tartozni, csatlakozz a zárt csoportunkba (https://www.facebook.com/groups/integralnoiesseg) vagy látogass el a közösségünk honlapjára: www.mashagon.hu.

Gyertek el és beszélgessünk - a Női közösségek ereje egy olyan kizárólagos női tér megteremtését teszi lehetővé, ami segít ledönteni a tagadás, az eltitkolás és a szégyen korlátait, amelyek eddig megakadályoztak minket abban, hogy egyátalán megnevezzük sérüléseinket.

Beszélgessünk az anyasebeinkről, beszélgessünk az öntudatra ébresztés lehetőségeiről.

Beszéljünk ezekről, mert egymásnak hinni fogunk és a személyesség tere lehetővé teszi a meghittséget, a bizalmat, az őszinteség és a megnyílás lehetőségét is.

Ezek a találkozók nem terápiás céllal szerveződnek, azonban jelenlétem - szakemberként is - biztosítja a védett kereteket. Az együttlét, az összetalálkozás, a megnyílás és az egymásra találás fantasztikus élménnyel jár, hiszen a csoportban való jelenlét élményszintű megtapasztalásának gyógyító hatása van. A női kör célja a nők öntudatra ébresztése. Azaz a résztvevő hölgyek azzal a céllal vannak jelen, hogy elősegítsék a saját fejlődésüket.

Havonta egyszer találkozunk, minden hónap utolsó keddjén. A találkozó alapját a Vörös sátor című könyv adta - ez egy olyan kör ahol minden nő egyenlő, ahol elmondhatod szabadon azt, ami éppen foglalkoztat és szabadon megoszthatod fájdalmaidat és örömeidet, őszintén mindent magadról.

Minden hónapban lesz egy problémafelvetés, amelyről a találkozón beszélgetünk. A résztvevők behozhatják a közösségbe élményeiket, nehézségeiket, tapasztalataikat - és persze örömeiket is. Többi nőtársunk példáján, tapasztalatán és megélésén keresztül megláthatsz új lehetőségeket, más nézőpontokat, eszközöket is. Megláthatod nőiséged önmagad és csoporttársaid tükrében, és megélheted a női közösség megtartó erejét is. Ezeken az alkalmakon biztosítjuk Neked azt a meleg, elfogadó és biztonságos légkört, amely teret ad az őszinte kommunikáció szabadságának. Ahogy egyre jobban megtanulod tudatosítani emberi működésed részleteit, átlátod saját mintázataidat, úgy egyre jobban meg fogod érteni a Téged körülvevő környezetet is.

Várjuk jelentkezésedet, ha még nem volt tapasztalatod önismereti munkában, ha szükséged van egy ítélkezésmentes környezetre, ahol párkapcsolati, munkahelyi, családi nehézségeidről tudsz beszélni, ahol meghallgatnak Téged, és ahol segítséget kaphatsz ahhoz, hogy megértsd magad, a környezeted működését, valamint az ismétlődő mintázataidat. Várunk, ha szükséged van egy olyan közösségre, amelyben megtalálhatod a saját válaszaidat és akár még új ismeretségeket is tudsz szerezni.

Minden alkalommal próbálunk ránézni a témái mögött a háttérben meghúzódó elméleti törvényszerűségekre és összefüggésekre, amelyeket a mindennapi életedben tudatosíthatsz - és ezáltal fejlődhetsz. A közösség mindenben támogat Téged elfogadásával, biztonságával, tiszta figyelmével.

Témáink, amelyek megszólíthatnak

Anyai ágak – az anyai ág öröksége
A két nem ambivalens viszonya
A szingli lét drámája
Kiégés, munkaológia
A pénz szerepe történetünkben
Hogyan születtünk?
Az első havi vérzésünkkel kapcsolatos tapasztalatok
A szexuális történelmünk, az első orgazmus
Szexualitásunk most
Terhességgel és szüléssel kapcsolatos tapasztalatok
Amit elmondunk a gyermekeinknek - és amit nem
Hiúsággal és a szépséggel kapcsolatos dolgok
Kislányként játszott játékaink
Függőségeink
Kapcsolatunk a hatalommal
Mit szeretnék a legjobban csinálni az elkövetkezendő öt évben?
Hogyan képzeljük el saját halálunkat? Te félsz a haláltól?

A Női Körök havonta találkoznak, minden hónap utolsó keddjén, 19.00-21.30 között. A részvétel regisztrációhoz kötött.

JELENTKEZÉS:
e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Részvételi díj: 3.000 Ft/alkalom. 


Tanácsadó és Pszichoterápiás Központ
1126 Budapest, Böszörményi út 34/A 
1. lh. Fsz. 1 ajtó

Időpontok a Facebook eseménynél:
https://fb.me/e/4Qo55qgIZ

 


Pin It

Segíthetek?

A terápiás lehetőségekkel kapcsolatos további információkért vagy bejelentkezéshez hívjon vagy írjon

Segíthetek?

A terápiás lehetőségekkel kapcsolatos további információkért vagy bejelentkezéshez hívjon vagy írjon